tenue arsenal Speeldag vier van de groepsfase van

tenue arsenal Speeldag vier van de groepsfase van de Asian Football Confederation (AFC) Champions League 2017 staat voor de deur. Er waren dinsdag acht wedstrijden over het hele continent en laten we een samenvatting bekijken van wat er is gebeurd.

GROEP A:

AL TAAWOUN 1-3 AL AHLI (VAE) [N’Diaye 63′ – Diop 37′, 58′ Ribeiro 45′]

Makhete Diop maakte de hoofdrol toen Al Ahli uit de VAE een cruciale 3-1 overwinning boekte op Al Taawoun uit Saoedi-Arabië in Buraidah, waardoor ze de eerste plaats in Groep A herwinnen.

Keuzes van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar de rivaliteit tussen Benfica en Sporting met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ​​ex-Man City-wonderkind ‘de nieuwe Sancho’ worden ‘ bij Dortmund?
De Senegalese aanvaller opende in de 37e minuut de score voor Al Ahli door een vrije trap van Everton Ribeiro diep op de rechterflank tenue inter miami vast te grijpen en deze van dichtbij langs de Al Taawoun-doelman te leiden. Al Taawoun kreeg een route terug in de wedstrijd toen ze kort daarna een penalty kregen toegekend. Maar de poging van Jehad Al-Hussain werd gered door Majed Naser. Ribeiro strafte vervolgens Al Taawoun door een sensationele linksbenige vrije trap binnen te schieten van dichtbij de naamlijn op de rechtervleugel, vanuit de kleinste hoek!