as roma tenue Hoewel Allegri nog steeds de voorkeur heeft

as roma tenue Hoewel Allegri nog steeds de voorkeur heeft van velen in het bestuur van Arsenal, wordt voormalig Gunners-aanvoerder Mikel Arteta ook zeer gewaardeerd door CEO Ivan Gazidis.

Arteta is assistent-coach van Pep Guardiola bij Manchester City sinds hij in 2016 met pensioen ging bij Arsenal en wordt gezien als een serieuze kanshebber om Wenger te vervangen.

“Ik ben niet de juiste persoon om daarover te praten, omdat mijn mening over Mikel overweldigend is”, zei Guardiola onlangs toen hij met verslaggevers sprak.

“Hij verdient het beste. We voelen ons zo op ons gemak om met hem samen te werken, hij is een van de redenen voor ons succes dit seizoen.

“Er zijn veel namen voor de volgende Arsenal-manager. Ik weet niet wat hun plannen zijn, maar ik ken Mikel heel goed en hij verdient alles wat hij wil.

Een andere naam op de shortlist van het barcelona tenue management is voormalig Barcelona-baas Luis Enrique, die bekend staat onder Arsenal’s nieuwe hoofd voetbalrelaties Raul Sanllehi uit hun tijd bij de Catalaanse giganten.