liverpool tenue kind De stotterende seizoensstart van

liverpool tenue kind De stotterende seizoensstart van Manchester United onder Jose Mourinho was “pijnlijk” om naar te kijken, aldus voormalig Old Trafford-aanvaller Dimitar Berbatov.

Na een beladen weekend waarin United werd verslagen door West Ham in de Premier League, ligt Mourinho verder onder vuur sinds dinsdagavond toen zijn ploeg er niet in slaagde te overtuigen tijdens een saai 0-0 gelijkspel tegen Valencia in de Champions League.

De manager blijft beschuldigingen uiten dat hij ruzie heeft gehad met WK-winnaar Paul Pogba, nadat hij vorige week had aangekondigd dat de Fransman in de toekomst geen aanvoerder zal zijn, en reageerde op een bewering van voormalig United-middenvelder Paul Scholes dat Mourinho de ploeg in verlegenheid brengt. club door te stellen dat hij ‘niet geïnteresseerd’ is in de mening van de tweevoudig Champions League-winnaar.

Artikel gaat hieronder verder
Keuzes van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – man united tenue Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar de rivaliteit tussen Benfica en Sporting met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ​​ex-Man City-wonderkind ‘de nieuwe Sancho’ worden ‘ bij Dortmund?
“Ik ben niet meer op Old Trafford”, vertelde Berbatov aan Betfair (via The Mirror). “Ik ben niet op het trainingsveld, ik spreek niet met de manager of de spelers, maar als ik van buitenaf kijk, is het niet goed om kijk hoe ze nu presteren.