manchester united tenue Manchester United-doelwit Jadon

manchester united tenue Manchester United-doelwit Jadon Sancho heeft zich uitgesproken over de speculaties rond zijn toekomst en zijn gerapporteerde prijskaartje van 100 miljoen dollar (133 miljoen dollar).

Sancho is getipt om een ​​zomerse transfer naar Old Trafford af te ronden na wederom een ​​uitstekend jaar bij Borussia Dortmund.

De Engelse international droeg vorig seizoen twintig doelpunten en twintig assists bij aan de zaak van BVB, waarmee hij zijn reputatie als een van de meest opwindende jonge vleugelspelers in het Europese voetbal verstevigde.

Artikel gaat hieronder verder
Keuzes van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar de rivaliteit tussen Benfica en Sporting met Man manchester united tenue kids City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ​​ex-Man City-wonderkind ‘de nieuwe Sancho’ worden ‘ bij Dortmund?
Goal heeft gemeld dat United bezig is om tot overeenstemming te komen met de vertegenwoordigers van Sancho over een platencontract voor de club, maar Dortmund heeft publiekelijk verklaard dat een waardevol bezit niet zal worden verkocht.