portugal thuis tenue Klopp was er bedroefd over dat zijn

portugal thuis tenue Klopp was er bedroefd over dat zijn ploeg geen strafschop kreeg toegekend in de competitienederlaag tegen Southampton in januari en zei destijds: “Ik hoor nu dat Manchester United in twee jaar tijd meer strafschoppen heeft gekregen dan ik in vijf-en-een-twee jaar. halve jaren.

“Ik heb geen idee of dat mijn schuld is, of hoe dat kan gebeuren. Maar het is geen excuus voor de prestatie. We kunnen het niet veranderen, we moeten de beslissingen respecteren.”

Wat zijn de statistieken?
Sinds Klopp zijn opmerkingen maakte, heeft United in alle competities zeven strafschoppen gekregen, terwijl Liverpool er drie heeft gekregen. De ploeg van Solskjaer heeft dit seizoen nog geen strafschop gekregen, terwijl Liverpool er twee heeft gehad, één in de competitie en één in de Champions League.

Sinds Solskjaer in december 2018 de leiding real madrid tenue kids overnam, kreeg United 49 strafschoppen tegen de 22 van Liverpool in alle competities.

Verder lezenRonaldo’s Man Utd-impact uitgelegd door De GeaWaarom is Ronaldo verhuisd? Lingard vertelde dat hij zich anders gedraagt ​​bij Man Utd