goedkoop liverpool voetbalshirt “We kijken uit naar de hervatting

goedkoop liverpool voetbalshirt “We kijken uit naar de hervatting van het voetbal wanneer we het advies krijgen dat het veilig en gepast is. In de tussentijd blijft onze prioriteit de gezondheid van fans, spelers, personeel en onze bredere gemeenschappen. Onze gedachten zijn bij iedereen die getroffen is door Covid-19, evenals degenen die namens ons allemaal in de frontlinie tegen dit virus vechten, en we dringen er bij al onze fans op aan om het advies van de overheid te blijven volgen.”

De club heeft al verschillende proactieve stappen ondernomen om fans, personeel en de bredere gemeenschap te helpen tijdens de huidige pandemie.

Voedsel dat anders verloren zou zijn gegaan op het trainingsveld van de club en het stadion, is verdeeld onder lokale voedselbanken, terwijl er andere opties worden overwogen om de bredere gemeenschap te helpen tijdens de huidige crisis.

Brighton and Hove Albion kondigde woensdag goedkoop psv eindhoven voetbal tenue aan dat ze 1.000 wedstrijdtickets zouden doneren aan NHS-medewerkers zodra het voetbal hervat wordt en riep andere clubs op hetzelfde te doen. Goal begrijpt dat dit een van de vele initiatieven is die United momenteel overweegt.