inter miami tenue Manchester United en Chelsea zijn de enige

inter miami tenue Manchester United en Chelsea zijn de enige teams die het zich kunnen veroorloven om deze zomer een zet te doen voor Erling Haaland, beweert Paul Scholes, waarbij de Red Devils-legende verwacht dat ambitieuze Premier League-teams de jacht op een gewilde spits zullen leiden.

La Liga-giganten Barcelona en Real Madrid worden zwaar in verband gebracht met een productieve aanwezigheid op de boeken bij Borussia Dortmund, maar beide Spaanse teams kampen momenteel met financiële problemen.

Met dat in gedachten gelooft Scholes dat de weg vrijgemaakt zal worden voor teams in Engeland om bovenaan de biedingen te staan, waarbij verwacht wordt dat Ole Gunnar Solskjaer de markt zal betreden voor een bewezen nummer 9 nadat er verdere vragen werden gesteld over het vermogen van Anthony Martial om die rol in 2020-21 te vervullen.

Artikel gaat hieronder verder
Keuzes van de redactie Messi kan een trage PSG-start achter zich laten met een hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar Benfica-Sporting rivaliteit met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd kroatië thuis voetbal tenue Jamie Bynoe-Gittens: Wordt ex-Man City wonderkind ‘de nieuwe Sancho’ bij Dortmund?
Wat is er gezegd?
Voormalig United-ster Scholes vertelde BT Sport toen hem werd gevraagd wat voor soort aanvaller Solskjaer moet binnenhalen: “Haaland is de voor de hand liggende, toch? Harry Kane?