liverpool tenue kind Toch was het het uitgegeven geld waar de

liverpool tenue kind Toch was het het uitgegeven geld waar de City-functionarissen het meest blij mee waren. Ze wilden er graag op wijzen dat Silva slechts £43 miljoen kostte, wat een beetje weinig leek voor een van de beste prospects van Europa, zelfs een paar maanden voordat Neymar de markt opblies. En hoewel er wenkbrauwen werden gefronst bij Edersons transfersom van £35 miljoen, waarmee hij de op één na duurste keeper in de geschiedenis werd, vertelde City mensen dat ze twee ‘koopjes’ hadden gesloten.

Dat kwam hen een paar maanden later toch nog duur te staan; Spurs-voorzitter Daniel Levy kreeg lucht van wat hij zag als opschepperij van City en vertelde hen in feite: ‘als £35 miljoen voor een jonge keeper met minder dan 100 wedstrijden in het eerste elftal een koopje is, wat is Kyle Walker dan waard voor jullie?’. Nadat Dani Alves’ afwijzing de situatie nog lastiger maakte voor City, wist Levy £54 miljoen van hen los te krijgen. Monaco zag de Walker-vergoeding en eiste snel iets soortgelijks voor Benjamin Mendy, dus misschien moeten er achter de schermen lessen worden geleerd.

Maar gezien de ongelooflijke resultaten en prestaties man united tenue van City, en een andere winstgevende reeks accounts, zullen weinigen zich daar nu druk om maken. Walker en Mendy hebben al bewezen grote hits te zijn (zelfs als de laatste vooral het moreel vanaf de zijlijn heeft opgekrikt), terwijl Ederson de kwaliteiten meebrengt die Claudio Bravo zou moeten hebben.