inter miami tenue Marco Verratti is van mening dat de

inter miami tenue Marco Verratti is van mening dat de uitschakeling van Paris Saint-Germain in de Champions League tegen Manchester United een toevalstreffer was en dat zijn team de wedstrijd zou hebben gewonnen als deze “negen van de tien keer” opnieuw zou worden gespeeld.

De Ligue 1-kampioen versloeg United met 2-0 op Old Trafford in de heenwedstrijd van hun laatste zestiende gelijkspel, maar viel uiteindelijk uit de Europese competitie met een 3-1 nederlaag tegen het team van Ole Gunnar Solskjaer in de Franse hoofdstad.

PSG is nu drie keer op rij uitgeschakeld in de eerste knock-outfase van het toernooi en blijft ver achter bij het doel van de club om tot continentaal kampioen gekroond te worden, ondanks het feit dat er de afgelopen jaren rijkelijk geld is uitgegeven aan het contracteren van Neymar en Kylian Mbappé.

Artikel gaat hieronder verder
Keuzes van de redactie Messi kan de trage kroatië thuis voetbal tenue start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar de rivaliteit tussen Benfica en Sporting met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ​​ex-Man City-wonderkind ‘de nieuwe Sancho’ worden ‘ bij Dortmund?
Maar Verratti zegt dat hij gelooft dat zijn team op de goede weg is om hun droom te verwezenlijken, en zegt dat er geen reden tot paniek is na hun teleurstellende resultaat tegen United.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *