tenue arsenal “Vanuit het perspectief van de academie en

tenue arsenal “Vanuit het perspectief van de academie en haar medewerkers zijn we overweldigd door de manier waarop jullie allemaal de uitdaging zijn aangegaan; toonde een positieve instelling en bleef lachen, werd creatief, zorgde voor andere mensen, toonde moed en toonde vriendelijkheid.”

De brief, die werd geprezen door familieleden van de spelers, gaat verder met het aanmoedigen van de jongens om te genieten van dingen die ze normaal niet zouden doen, zoals het eten van ander voedsel en snoep en uitslapen tot lunchtijd.er voor Lyon, vertelde OLTV. “Deze dingen bestaan ​​in het voetbal. Maar tot nu toe hebben we niets over Memphis ontvangen.’

Het contract van de speler met de club loopt af in 2021 en Juninho heeft toegegeven dat het lastig kan zijn om hem een ​​verlenging te laten tekenen, gezien de grote belangstelling.

“Elke keer dat een contract nog maar een jaar tenue inter miami resteert, wordt het gesprek over een verlenging nogal moeilijk”, gaf hij toe. “Maar ik denk dat hij op dit moment heel gelukkig is in Lyon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *